Uloguj se

Emisija

25. 11. 2016. 09:39   >>  12:01

Moje novo ja

Sredom u 20:15 - Kada patnja i bol postanu prošlost.

Ovo je priča o ženama koje su dobile jedinstvenu priliku da promene svoj fizički izgled kako bi povratile smisao u svoj život i prevazišle sve nedaće koje su zbog toga imale. One žive u teškim uslovima, ugrožene su kako materijalno tako i na raznim drugim socijalnim nivoima, te se svojim izgledom, sticajem teških životnih okolnosti, nikada nisu bavile. Život nije bio blagonaklon prema ovim ženama, nega i briga o sebi bila im je na poslednjem mestu ali su osećale posledice toga kroz teške psihološke traume i ne retko ozbiljne zdravstvene probleme.

Emisija prati kompletnu transformaciju kandidata koji će otvoreno pričati o svim traumama i problemima koji su imali zbog nezadovoljstva svojim izgledom. U pozadini, ponekad ekstremnih zahvata, krije se humani pristup razumevanju ličnosti svakog učesnika. Prikazaće se ceo proces pripreme za operaciju, sam operativni tok kao i postoperativni oporavak. Upoznaćemo i doktore koji danas izvode pravo čudo kada je u pitanju plastična hirurgija. Oni su tu i da ohrabre kandidatkinje. Toplina i jaka empatija je sve ono što krasi ove ljude koji svojim znanjem i iskustvom čine da kod pacijenta počnu da dominiraju samopouzdanje i samopoštovanje.

Bajka o Pepeljugi za pojedine će postati stvarnost. Magiju će izvoditi vrhunski stručnjaci, najpoznatiji plastični hirurzi, oftalmolozi i stomatolozi koji će svojim veštim rukama mnoge usrećiti i promeniti im život na bolje. A za potpunu transformaciju će se pobrinuti i tim najboljih frizera, šminkera i stilista.

Kandidatkinje provode tri meseca van kuće, žive u pansionu gde nakon operacija počinje proces oporavka. Članovi njihove porodice mogu da ih vide tek na samom kraju kada se dame predstavljaju u potpuno novom izdanju.

Emisije su izazvale veliku medijsku pažnju. Produkcijski veoma dobro uradjene emisije, sa puno emocija i pozitivnih osećanja, uticale su na mnoge devojke i žene da razmisle o svom izgledu, a i životu uopšte.

Mozda i vi gledajući ove hrabre žene, otkrijete nešto o sebi. Radnim danima u 19:30.

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije