Uloguj se

Emisija

05. 02. 2018. 10:52   >>  13:18

Veče (smeha) sa Ivanom Ivanovićem

Ponedeljkom u 18:45 - Najtalentovaniji komičari i glumci zabavljaju publiku i takmiče se u tome ko je najduhovitiji.

Najtalentovaniji komičari i glumci zabavljaju publiku i takmiče se u tome ko je najduhovitiji.

Pored Ivana Ivanovića, u emisiji gledamo Branka Đurića Đuru, koji se kroz ovu emisiju vraća na televiziju u Srbiji, radeći ono što najbolje radi, zasmejavajući nas. Tu su i Ivanovi muškarci Srđan Dinčić, Branislav Raičević i stendap komičari Aleksandar Perišić i Nikola Silić.

Očekuje nas veče smeha i zabave uz skečeve, šaljive vesti, komičarske igre, improvizacije i neopisivu želju ovih ljudi da vas zasmeju. 

Autor emisije Ivanović objasnio je kako je došlo i do treće večeri tokom kojom je zabavljao publiku na pomalo specifičan način.

„Došao sam na ideju da napravimo emisiju koja će biti festival komedije i koja će za cilj imati isključivo da zabavi ljude. Ovo će biti svojevrsno takmičenje, publika u studiju će birati ko je najduhovitiji od naših stendap komičara. Mislio sam da baš iz tog razloga nije fer da u mojoj emisiji i ja učestvujem u tom takmičenju ali publika će na kraju svake epizode imati priliku da glasa za mene - da li sam dobro ili loše obavio svoj posao. Sa nama će svakog utorka biti zvanično najduhovitija ekipa momaka – Branko Đurić Đuro, Srđan Dinčić, Bane Raičević, stendap komičari Aleksandar Perišić i Nikola Silić. Nadam se da će u budućnosti i ostali komičari prihvatiti da s vremena na vreme dođu kao VIP gosti i učestvuju u ovom šou programu. Zaista sam želeo da uradim emisiju koja je stvarno posvećena samo publici, stvarnoj zabavi bez ikakvih drugih misli i poruka“, kaže Ivanović.

„Emisija ima nekoliko segmenata u kojima određujem zadatke, maltretiram neke poštene ljude“, kroz šalu Ivan objašnjava pravila igre i dodaje: “Imamo igre improvizacije koje ovi momci već uspešno rade na svojim stendap nastupima. To je nekoliko igara koje će se u krug smenjivati. Igraće se po dve igre u jednoj epizodi, postoje panel discipline u kojima publika u studiju glasa, to su takozvani pančlajnovi komičara na zadatu temu koju im ja određujem, moraju na licu mesta da improvizuju, smisle i govore neke smešne pančlajnove, a onda publika bira ko je tu stvarno bio duhovit, a ko nije. Imamo i rubriku koja se zove ‘Spomenar’, koja se odnosi na sve ono što smo mi radili u proteklih šest godina kada je emisija startovala, na primer kakvu sam frizuru imao pre toliko godina, a da mi to niko nije rekao, podsećanje na gomilu stvari koje smo radili jer je nekako obrnut generacijski krug.

Publika koja nas sada gleda dobar deo ni ne zna šta smo radili 2010. i 2011. godine. A tu ima mnogo zanimljivih stvari. Biće dosta skečeva koje ćemo snimiti samo za ovu priliku. Đura ima svoju redovnu rubriku u kojoj daje savete gledaocima na razna pitanja koja ih muče – šta ukoliko kasnite na sastanak sa devojkom, kako da slažete taštu. Ta rubrika će se zvati „kako da“ i „kako ne“.

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije