Subotom u 23:00

Šok tok

Porodični večernji šou!

.

Novu, potpuno drugačiju, sezonu vaše omiljene zabavne emisije moći ćete da pratite na istom mestu.

Razgovaraćemo sa najuticajnijim ličnostima iz sveta muzike, filma, sporta, politike... Otkrivaćemo njihove tajne, koliko su počeci bili teški, prisetićemo se i najznačajnijih trenutaka iz njihovog života, a muzički gosti će veče ulepšati svojim pesmama.

Nakon uspešne prve sezone, redakcija "Šok Toka" je spremna da se gledaocima oduži za njihovo poverenje i da im priušti pravu zabavu kod kuće. Voditeljka Ksenija Bujišić će ugostiti najveća imena medijske scene i sa njima gledaocima Prve pružiti prijatan, životni razgovor uz puno smeha, ali i suza, a ne sumnjamo da će gledaoci svojim poverenjem opravdati naš marljivi rad.

Ksenija Bujišić, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
Ksenija Bujišić, foto: Prva TV/ Aleksandar Krstović
.

Exkluziv

Saznajte sve o poznatima u ekskluzivnim pričama i u novoj sezoni!

Exploziv

Autentične, zanimljive životne priče neće vas ostaviti ravnodušnim.

Plodno i rodno

Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

Plodovi

Emisija o poljoprivredi

Najboljih 150 minuta

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu novog popodnevnog magazina.

Na mestu zločina

Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora

Tv čorba

Leto je fin period da se na vrućinu kusa vruća "Čorba, emisija koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike.

011 dan i noć

Dokumentarni rijaliti program rađen po licenci najuspešnijeg formata u istoriji nemačke televizije, Berlin Tag und Nacht.

Žene

Dame sa stavom!