Radnim danima u 17:45

Radna akcija

Prva srpska humanitarna rijaliti emisija!

.

Rijaliti emisija "Radna akcija" ima humanitarnu misiju - da pomogne porodicama koje žive u teškim uslovima života. Svaka epizoda ima porodicu suočenu sa nekom vrstom nedaće, teški život porodice, bolest nekog člana iste ili neka druga katastrofa. Emisija počinje dolaskom voditeljke Tamare Grujić u posetu izabranoj porodici. Ona im saopštava da će njihova kuća biti restaurirana. Celokupan posao se obavlja za 5 dana, dok porodica odseda kod rodbine ili prijatelja. Za to vreme, veliki broj majstora i volontera spreman je da tim porodicama u potpunosti promeni uslove stanovanja što podrazumeva kompletno renoviranje enterijera i eksterijera, kao i sve potrebne popravke i poboljšanja.

.

Autor i voditelj: Tamara Grujić

Produkcija: Srbija

Exkluziv

Saznajte sve o poznatima u ekskluzivnim pričama i u novoj sezoni!

Exploziv

Autentične, zanimljive životne priče neće vas ostaviti ravnodušnim.

Plodno i rodno

Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

Plodovi

Emisija o poljoprivredi

Najboljih 150 minuta

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu novog popodnevnog magazina.

Na mestu zločina

Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora

Štoperica

Pravi "ulični" kviz!

Tv čorba

Leto je fin period da se na vrućinu kusa vruća "Čorba, emisija koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike.

Šok tok

Porodični večernji šou!