Uloguj se

Serija

14. 07. 2016. 14:18   >>  12:25

Moj takozvani život

Radnim danima u 23:45 - Moj takozvani život je prva tinejdžerska serija koja je progovorila o stvarima kao što su homofobija, homoseksualnost, zavisnost i alkoholizam.

Glavna junakinja Anđela Čejs (Kler Dejns) je inteligentna učenica drugog razreda srednje škole, potpuno nesigurna, stidljiva i sa ogromnim nedostatkom samopouzdanja, u školi upoznaje „ljubav svog života” Džordana Katalana (Džared Leto), a u avanturama im se pridružuju i njihovi problematični prijatelji.

Radnja serije je smeštena u “Three Rivers”, izmišljeno predgrađe Picburga. Zaplet počinje u najosetljivijem trenutku Anđelinog odrastanja. Ona je u potrazi za identitetom i ima izražen tinejdžerski bunt usmeren prema porodici i autoritetu. Serija se fokusira i na Anđeline roditelje, Peti i Grahama, par četrdesetogodišnjaka koji takođe imaju probleme sa kojima moraju da se izbore. Peti je užasnuta jer čuje sebe kako izgovara stvari koje je nekada njoj govorila njena majka, a kojih se užasavala i nikada nije mogla da zamisli sebe da ih izgovara. Graham pronalazi sebe u sopstvenoj krizi identiteta. Oseća da mu je polovina života već prošla, a  zaglavljen je sa poslom koji mrzi. Dok se Peti i Graham bore sa sopstvenim problemima, takođe se i trude da održe njihov brak nakon toliko godina. U međuvremenu, dok se sve ovo dešava , Anđelina mlađa sestra Danijela se suočava sa teškoćama odrastanja. Dok je sva pažnja usmerena ka Anđeli, desetogodišnja devojčica bezgranične energije se konstantno trudi da bude primećena.


Serija koja je najbliže došla do razotkrivanja misterije tinejdžerskog seksa i onog „šta devojčice žele”.

Autor: Vini Holzman

Uloge: Kler Dejns, Džared Leto, Bes Armstrong, Vilson Kruz, Devon Gumersal. A.J. Langer

Br. Epizoda: 19

Trajanje: 60 min.

Žanr: drama

Zemlja porekla: SAD

0
0 Komentari
Ostali komentari

Aktuelno