Uloguj se

Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Serija

10. 08. 2018. 16:01   >>  13:16

Pevaj brate

Radnim danima u 18:30 - Komedija koja se bavi svetom pop i rok muzike, pevačima i muzičarima koji pokušavaju da pronađu sebe u okruženju kojim apolutno dominira folk melodija.

Propali metalac Fajta, hip-hoper U-Džejl I pop pevač Marijan su trojica izuzetno različitih muzičara I svaki od njih, na svoj način, trudi se da uspe u zemlji koja nema ni muzičku scenu, ni muzičku industriju, samo jedno veliko more talenata i antitaleanta.
Njihova sumanuta energija i ambicija vodiće ih kroz estradno mulje. Na tom putu čeka ih niz komičnih scena ali i neverovatnih zapleta...Hoće li ovi momci uspeti u životu i izbiti na površinu, saznajte na Prvoj Plus, radnim danima u 12:45.Uloge: Andrija Milošević, Milan Kalinić, Milan Vasić, Tijana Čurović, Maja Šarenac, Zinaida Dedakin, Dejan Lutkić, Nina Janković, Sandra Tomić, Milena Vasić,....
Režija: Andrija Milošević, Ognjen Janković
Scenario: Stevan Koprivica

 

GLAVNI LIKOVI U SERIJI:

MARIJAN DEVIĆ, poznatiji kao DEVIL (Andrija Milošević) - 35 godina, pop zvezda u drugom pokušaju. Krenuo devedesetih kao denser, koketirao s folkom, a onda čvrsto odlučio da se bavi čistom emocijom. Ali, izgleda da svet neće da čuje njegovo sentimentalno prebiranje po žicama malograđanštine. Marijanov problem je to što on peva ono što je davno otpevano, njegova muzika je odavno odslušana, a njegov talenat je osrednji. Ništa mu više ne ide na živce od hip hopera koji su ukinuli melodiju, i hrvatskih kolega kojima sve što on hoće ide mnogo bolje. 

U DŽEJL iliti UROŠ DŽEMIĆ (Milan Vasić) -  25 godina, reper i hiphoper. Novobeogradski guru urbane pobune. Žao mu je što nije crnac ili bar Portorikanac. U životu je uvek imao sve što mu treba i odlučio je da se pobuni protiv toga. Čvrsto je rešio da mu bude loše samo da bi imao o čemu da peva. I da mu to neko, naravno, dobro plati. Nema muzičko obrazovanje, nema sluh, a imao je keca iz srpskog jezika u srednjoj grafičkoj. Prezire narodnjake, prezire pop muziku, ima gušenje kada čuje šlagere, naročito hrvatske - zbog tekstova. Ali sudbina je udesila da se u studiju sretne s gospodinom kome su šlageri I lake note sve u životu! 

GORAN  ĆIRKOVIĆ, zvani FAJTA, (Milan Kalinić) 37 godina, ton majstor. Neprebolni metalac, sjajan gitarista, koji je na vreme shvatio da se od „metalike" neće hleba najesti. Završio je snimanje i dizajn zvuka na FDU i napravio mali, ali dobar studio. Zna da je rok odavno umro na ovim prostorima i jedino što mu preostaje je da bar uzme neku kintu onima koje prezire. Moraće da izigrava mirovnjaka u preklopljenim terminima snimanja U-Džejla i Marijana. Kako ništa u životu nije slučajnost, tako će se i Fajtina bezizlazna situacija preokrenuti u posao snova!

0
0 Komentari
Ostali komentari