Uloguj se

Serija

05. 12. 2017. 16:09   >>  09:38

Larin izbor

Radnim danima u 21:45 - U drugoj sezoni popularnog hrvatskog serijala nastavljamo da pratimo emocionalne uspone i padove i šokantne obrte koji prate Larinu i Jašinu sudbinu.

Radnja u drugoj sezoni odvodi nas šest godina nakon dešavanja u 1. sezoni. Odnos Lare i Jakova je na velikom testu i njih dvoje će morati da se suprotstave svima koji žele da ih rastave i da im unište sreću. Jakov i Lara vraćaju se starom životu u vili Zlatar nakon finalne borbe sa zlim Dinkom. Uskoro će ih razveseliti najlepša vest na svetu, ali i posetiti okrutna bolest. Mogu li Jakov i Lara da podnesu još jedno razdvajanje, može li se hrabri Jaša ponovo izboriti za sreću svoje porodice i hoće li zla kletva koja ih prati napokon biti prekinuta?


Na jednoj kućnoj zabavi jednostavna devojka Lara upoznaje Jakova, Jašu, mladog momka iz ugledne splitske porodice. On je dobro odgojen ali vrlo emotivan, pomalo zamoren roditeljskim očekivanjima i nesiguran u to šta želi da radi u životu. Jaša se upravo vratio sa školovanja iz inostranstva i zabava u porodici Zlatar priređena je u njegovu čast. Otac proglašava njegovo preuzimanje posla ali Jašu više zanima mlada devojka koju sreće u kuhinji. Jaša i Lara momentalno se zaljubljuju jedno u drugo i provode zajedno bal pod maskama. Nakon strastvene noći u vrtu, njegova majka Nela ih hvata i tera Laru iz kuće. Jaša se ne suprotstavlja majci, ali ipak odlazi za posramljenom Larom moleći je da mu oprosti. Lari je neugodno zbog provedene noći, jer se inače tako ne ponaša. Istovremeno, Jašina majka vrši pritisak na oca da se sinu pronađe prava devojka. Uverena da Jaša još uvek viđa Laru, majka nastoji da joj uništi buduću karijeru. U porodici Zlatar kreću burni sukobi zbog Lare. Jaša shvata da njegova porodica nije ono što je mislio. Da bi pokazao porodici da će se odupreti njihovim stegama, Jaša odlučuje da ode iz porodične firme i da sam započne život. Njegov otac teško podnosi takvu odluku i doživljava srčani udar. Jaša se oseća krivim i umesto oca prihvata da isplovi sa tovarom robe. Oprašta se od Lare i tom prilikom je prosi. Nakon tajnog venčanja vodi je u porodičnu kuću i traži od svojih da je prihvate, pošto je ona i zvanično postala njegova žena. Lara ostaje u nepoznatoj sredini nalik paklu, zagledana u horizont da čeka Jašu.

Uloge: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić

 

0
0 Komentari
Ostali komentari