Nedeljom u 20:15

Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem

Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora

.

Ekipa emisije “Na mestu zločina” autora Mašana Lekića prikazuje potresne ispovesti, izveštaje sa suđenja, ekskluzivne priče o kriminalu, i verodostojne rekonstrukcije zločina.

.

Kao i do sada, u rubrici “U akciji sa…” očekuju vas uzbudljive akcije pripadnika policije, vojske, hitne pomoći.

Autor Mašan Lekić, foto: Prva Tv
Autor Mašan Lekić, foto: Prva Tv
.

O emisiji:

.

Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan format iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora - „Na mestu zločina sa Mašanom“.

Za razliku od Dosijea, ova emisija ima dinamičniju formu i prati najaktuelnije događaje iz crne hronike, a ekipa emisije, na čelu sa Lekićem, danonoćno prati službe koje se bore protiv kriminala i spasavaju živote – od hitne pomoće do specijalnih jedinica.

Ovo je dramatičan prikaz rada nadležnih službi i njihovih napora da spreče, pomognu i reše mnogobrojne slučajeve koji su nažalost, postali svakodnevica.

Uz rekonstrukciju, analize i izjave svedoka slučajeva koje potresaju Srbiju i region, veoma interesantan deo emisije biće praćenje rada interventih i specijalnih jedinica, žandarmerije ali i drugih službi koje se takođe bave spasavanjem ljudskih života kao što su Gorska služba, hitna pomoć i vatrogasna služba. Poseban akcenat je na slučajevima koji još nisu rešeni ali i pričama o nestalim ljudima. "Pokušaćemo, uz pomoć gledalaca, da ih pronađemo ili uđemo u trag", rekao je svojevremeno Mašan Lekić.

.

O tome koliko napora iziskuje realizacija ovakvog formata, autor objašnjava: „U odnosu na Dosije, koja je igrano-dokumentarna forma, ovde je cela ekipa u konstantnom pokretu i 24 sata budna kako bi gledaocima što vernije prikazala postupak rešavanja određenih slučajeva u toku nedelje. Naše ekipe su podeljene i non-stop dežuraju u celoj Srbiji. Zbog svega toga, ova emisija je zahtevnija u realizaciji, mora mnogo brže da se radi i deluje na terenu“.

Lagalica

Lagalica je emisija za porodice koje vode svoje najmlađe na put iskrenosti preko zabave.

Exkluziv

Saznajte sve o poznatima u ekskluzivnim pričama i u novoj sezoni!

Exploziv

Autentične, zanimljive životne priče neće vas ostaviti ravnodušnim.

Plodno i rodno

Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

Plodovi

Emisija o poljoprivredi

Jutro

Jedan od najpopularnijih jutarnjih programa u Srbiji.

150 minuta

Popodnevna kafa je uvek slađa uz dobar TV magazin.

Najboljih 150 minuta

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu novog popodnevnog magazina.

Radna akcija

Prva srpska humanitarna rijaliti emisija!

Uz kafu sa...

Sandra svoju kafu pije sa gostima, a vaše je samo da uz najtraženiji napitak na svetu uživate u njihovom razgovoru.

Štoperica

Pravi "ulični" kviz!

Tv čorba

Leto je fin period da se na vrućinu kusa vruća "Čorba, emisija koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike.

Sve u svemu

Ispunjavamo subotnje popodne na najšarmantniji način.