Nedeljom u 9:45

Plodovi

Emisija o poljoprivredi

Zoran Maksimović, foto: Prva TV
Zoran Maksimović, foto: Prva TV
.

Popularna agro emisija “Plodovi” od 20. marta dobila je novog domaćina. Kroz najlepše predele Srbije i najzanimljivije teme o poljoprivredi i hrani gledaoce će voditi Zoran Maksimović, prepoznatljivo lice Prve televizije.

“Dolazim iz dela Srbije, koji važi za poljoprivredni kraj. Sem što sam s vremena na vreme izveštavao o aktivnostima zanimljivih poljoprivrednih gazdinstava nisam imao dodirnih tačaka sa ovom oblašću. Međutim, u tome je izazov. Projekat na kome ću raditi svakako je nešto novo, kao i teme koje ću obrađivati. Nema brige, jer iza mene stoji čitav tim profesionalaca, koji predovodi urednica Marija Đurić, a ona emisije o agraru priprema gotovo dve decenije”, kaže Maksimović.

Receptura, saveti, informacije, primeri dobre prakse ostaće sastavni deo emisije, koja je uobličena perom mladog i iskusnog novinarskog tima.

“Kako da ostvarite visok prinos, dobijete ukusne i sočne plodove, pronađete računicu u proizvodnji mleka i rešite krucijalni problem plasmana robe na tržištu? Pitanja na koja mnoge emisije ne daju potpune odgovore i teme koje nisu zastupljene u onoj meri koje su potrebne našem seljaku. Nastojaćemo i dalje da utičemo na unapređenje standarda poljoprivrednih proizvođača prezentujući potencijale novih tehnologija, moderne organizacije poslovanja, kao i brojnih projekata pogodnih za male farmere. Verujem da će ova emisija i dalje biti najgledanija u svom terminu i toj oblasti, kako je bilo do sada”, kaže on.

Od ravne i rodne Vojvodine, preko brdovitih predela Šumadije i juga i istoka, do nepregledne Pešterske visoravni na zapadu raspoređeni su reporteri Prve televizije. Ovo je retka agro emisija koja zaviri u svaki kraj, zemlje seljaka, Srbije.

Inače, Maksimović je jedan od prepoznatljivih reportera Prve televizije. Izveštava čitavih deceniju o različitim događajima iz novopazarskog kraja za sve formate Prve TV i B92. Dobitnik je na desetine novinarskih nagarda. Nedavno je odlikovan i sretenjskim ordenom za zasluge.

Sve ono što do sada niste imali priliku da čujete ili niste bili zadovoljni odgovorom, moći ćete da čujete iz više uglova na jednom mestu. Receptura, saveti, informacije, primeri dobre prakse će biti sastavni deo emisije, koji će biti uobličena perom mladog i iskusnog novinarskog tima.

Kako da ostvarite visok prinos, dobijete ukusne i sočne plodove, pronađete računicu u proizvodnji mleka i rešite krucijalni problem plasmana robe na tržištu? Pitanja na koja mnoge emisije ne daju potpune odgovore i teme koje nisu zastupljene u onoj meri koje su potrebne našem seljaku.

Lagalica

Lagalica je emisija za porodice koje vode svoje najmlađe na put iskrenosti preko zabave.

Exkluziv

Saznajte sve o poznatima u ekskluzivnim pričama i u novoj sezoni!

Exploziv

Autentične, zanimljive životne priče neće vas ostaviti ravnodušnim.

Plodno i rodno

Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

Jutro

Jedan od najpopularnijih jutarnjih programa u Srbiji.

150 minuta

Popodnevna kafa je uvek slađa uz dobar TV magazin.

Najboljih 150 minuta

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu novog popodnevnog magazina.

Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem

Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora

Radna akcija

Prva srpska humanitarna rijaliti emisija!

Uz kafu sa...

Sandra svoju kafu pije sa gostima, a vaše je samo da uz najtraženiji napitak na svetu uživate u njihovom razgovoru.

Štoperica

Pravi "ulični" kviz!

Tv čorba

Leto je fin period da se na vrućinu kusa vruća "Čorba, emisija koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike.

Sve u svemu

Ispunjavamo subotnje popodne na najšarmantniji način.