Subotom u 8:00 i 19:15

Najboljih 150 minuta

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu novog popodnevnog magazina.

150 minuta
150 minuta
.

Best of 150 minuta

Svake subote, pratite najzanimljivije događaje koji su obeležili prethodnu nedelju. Aktuelne vesti sažete su u 150 minuta tako da ćete uvek biti informisani i u toku sa dešavanjima.

Stižu nam najzanimljivije priče iz svih gradova i sela Srbije iz kojih će ekipa emisije dočarati i prikazati skrivenu lepotu ovih mesta. Videćemo koje su najaktuelnije zabavne, sportske i kulturne manifestacije u ovom periodu, šta se dešava na planinama, a repoteri će izveštavati i sa obale Crne Gore donoseći nam dašak morskih valova i provoda na ovom primorju.

Njaboljih 150 minuta doneće nam i nove segmente, a četiri dame – Aneta Ivanović, Nevena Madžarević, Jovana Vukojević i Slađana Slavković vodiće nas svake subote kroz različite teme i u studio Prve dovesti najzanimljive sagovornike. Tako će svake subote u novoj rubrici koju će voditi Slađana Slavković, različita mišljenja ukrstiti oni koji se najčešće citiraju u medijima. Boris Trivan, Anđelka Prpić, Dača Ikodinović, Jelica Greganović, Dule Nedeljkovic, Ivan Tomić...imena su koja obećavaju dobrih pola sata u emisiji „150 minuta“.

U svakom izdanju otvara se tema dana, ilustrovana prilozima, o kojoj govore i gosti.
Zanimljive priče iz različitih krajeva Srbije donosi specijalni reporter.
VIP gosti u studiju, teme koje nas zaokupljuju, zabavni izazovi i muzički segment takođe su deo emisije namenjene svima koji žele da se informišu, zabave, relaksiraju i nasmeju.

Urednice: Nevena Madžarević i Jovana Vukojević
Izvršna urednica: Aneta Radivojević

Exkluziv

Saznajte sve o poznatima u ekskluzivnim pričama i u novoj sezoni!

Exploziv

Autentične, zanimljive životne priče neće vas ostaviti ravnodušnim.

Plodno i rodno

Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

Plodovi

Emisija o poljoprivredi

Jutro

Jedan od najpopularnijih jutarnjih programa u Srbiji.

150 minuta

Popodnevna kafa je uvek slađa uz dobar TV magazin.

Na mestu zločina

Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora

Sve u svemu

Ispunjavamo subotnje popodne na najšarmantniji način.

Štoperica

Pravi "ulični" kviz!

Tv čorba

Leto je fin period da se na vrućinu kusa vruća "Čorba, emisija koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike.

Žene

Dame sa stavom!