Radnim danima u 17:45

Paklena kuhinja

Radnim danima u 17:45 - Reči oštrije od noža

Pakleni kuvar Saša Mišić ponovo će pokazati sve tajne kulinarskog zanata i znanje da jedan nesavršen restoran dovede u red.

Da bi od lošeg restorana napravio savršeno mesto za ishranu i uživanje, što mu je osnovni zadatak u ovom šouu, njegovom oštrom oku neće smeti da promakni nijedan detalj, ni najsitnija mana restorana. Zapaziće sve: kelnere koji otaljavaju posao, šefove kuhinje bez autoriteta, bezukusnu hranu, lošu dekoraciju, slabu promociju… I neće naići na dobar prijem kod kuvara i kelnera. Zapravo, zaposlenima će ulazak, namrštenog, samouverenog “ majstora kuhinje” bez dlake na jeziku na njihovu teritoriju postati ravan paklu. A Saša će morati dobro da "zasuče rukave" da bi za samo četiri dana uspešno završio svoju misiju.

Ovaj šou je pored sjajne zabave gledaocima definitivno promenio pogled na restorane i način na koji će ih birati, pružajući jedinstven uvid u svet profesionalne pripreme hrane. Iza kulisa i na način koji do tada nisu videli.

Zašto da se ne podsetimo kako treba!

Šok tok

Subotom u 23:00 - Porodični večernji šou!

Na mestu zločina

Nedeljom u 20:15 - Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora

Najboljih 150 minuta

Subotom u 8:00 i 19:15 - Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu novog popodnevnog magazina.

Exploziv

Radnim danima u 21:00 i nedeljom u 19:45 - Autentične, zanimljive životne priče neće vas ostaviti ravnodušnim.

Exkluziv

Radnim danima u 21:30 i nedeljom u 19:15 - Saznajte sve o poznatima u ekskluzivnim pričama i u novoj sezoni!

Stolice

Radnim danima u 0:30 - Kviz zabavnog karaktera koji vodi stand-up komičar Srđan Dinčić

Plodovi

Nedeljom u 9:45 - Emisija o poljoprivredi

Plodno i rodno

Subotom u 9:45 - Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

Tv čorba

Radnim danima u 01:00 - Leto je fin period da se na vrućinu kusa vruća "Čorba, emisija koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike.