Radnim danima u 19:45

Veslom kroz Srbiju

Upoznajmo Srbiju sa vode!

.

U društveno angažovanom projektu "Veslom kroz Srbiju" videćemo Srbiju iz jednog sasvim drugačijeg ugla - sa vode. A kroz ovaj novi svet, naš vodič će biti popularni glumac Viktor Savić koji je veliki zaljubljenik u prirodu. Putujući vodenim putevima upoznaćemo predele, znamenitosti, zanimljive ljude koji su se odlučili da žive u prirodi, koji su se iselili iz većih gradova, započeli svoj biznis i pokušavaju prirodu da otmu od zagađenja. Krećemo od Vojvodine koja ima 22 000 km kanala DTD, ima Tisu i Tamiš pored Dunava. Viktor Savić će gledaoce upoznati sa divnim ljudima koji žive na tim obalama – sa kajakašima, veslačima, umetnicima. U svakoj epizodi Viktoru će pomagati jedna poznata ličnost koja je vezana rođenjem upravo za taj deo Vojvodine. Takođe ćemo u svakoj epizodi prikazati i eko akciju – videćemo šta možemo da uradimo da živimo u čistijoj zemlji.

.

Autor: Tamara Grujić

Voditelj: Viktor Savić

Originalni naslov: Veslom kroz Srbiju

Produkcija: Srbija

Exkluziv

Saznajte sve o poznatima u ekskluzivnim pričama i u novoj sezoni!

Exploziv

Autentične, zanimljive životne priče neće vas ostaviti ravnodušnim.

Plodno i rodno

Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

Plodovi

Emisija o poljoprivredi

Najboljih 150 minuta

Svojevrsni spoj aktuelnih vesti, zanimljivosti iz sveta poznatih, životnih tema o zdravlju, ishrani, lepoti, roditeljstvu, kulturi, čini okosnicu novog popodnevnog magazina.

Na mestu zločina

Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora

Štoperica

Pravi "ulični" kviz!

Tv čorba

Leto je fin period da se na vrućinu kusa vruća "Čorba, emisija koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike.

Radna akcija

Prva srpska humanitarna rijaliti emisija!

Šok tok

Porodični večernji šou!