Emisija

radnim danima u 17:45

Paklena kuhinja

Radnim danima u 17:45 - Jezik oštriji od noža!

Paklena kuhinja
foto: prva.rs

Paklena promena u programskoj šemi. Ispravite loše navike u kuhinji i pogledajte savete velikog kuvara Saše Mišića. 

Bez dlake na jeziku, na ivici konflikta, ovaj borac za kuhinjsku pravdu učiniće sve kako bi posrnulim restoranima vratio stari sjaj.

Omiljena  emisija svih ljubitelja dobre hrane, ali i urednih i čistih restorana.

Mnogo je u Srbiji kafana i restorana koji su zapamtili ime  „paklenog“ kuvara Saše Mišića. Od vrhunskih i poznatih restorana, do ugostiteljskih objekata na koje je odavno trebalo staviti katanac.

 Njegove kritike mnoge su dovele do suza, vlasnike i menadžere do ozbiljnih svađa, a konobare i kuvare do sumnje i straha da li će pružiti uslugu kakva se očekuje. Nespremnost, strah od neznanja i sveprisutna sujeta među ugostiteljima, i dalje su pečat (loše) slike kafana u Srbiji. Ipak, u „Paklenoj kuhinji“ ima mesta i za pohvale, suze radosnice i pozitivnu energiju. On je zahtevan i oštar u kritikama, ali samo s jednim ciljem: da svaki restoran bude zaista savršen.

„Srpske kafane i restorani imaju poseban šarm i spoj Orijenta i Okcidenta, osoblje je veoma sposobno, jer se često snalazi pomoću štapa i kanapa. Ali to gost vidi i ceni. Njemu je najvažnije da kod domaćina oseti ljubav prema poslu, da s puno emocije vodi tu kafanu. To je jedini razlog zašto gosti žele i vole kafanicu na ćošku. Srbi su gostoprimljiv narod i to je jedna od naših drevnih vrlina koja se sačuvala i zadržala do dan-danas.” 

 

Paklena kuhinja je jedna od najgledanijih emisija te vrste na ovim prostorima. Velika popularnost i gledanost ovog jedinstvenog serijala, je zasluga ovog harizmatičnog profesionalca, koji je svojim znanjem ali i temperamentom osvojio srca gledalaca.