Utorak, 27. septembar u 22:45

U korak sa Stajnovima

Trinaestogodišnji dečak planira da na svoj bar micva pokuša da pomiri svog oca i dedu...

.

Bendžamin Fidler se sprema za svoj bar micva. Problem je što ne razume ni njegovo značenje, niti hebrejski jezik, a njegovi roditelji planiraju najluksuzniju zabavu. Bendžamin želi da ga otac pusti na miru, te mu padne na pamet jedna ideja: da pozove dve nedelje ranije nego što bi trebalo svog dedu, koji je napustio porodicu godinama ranije i koga Bendžaminov otac ne podnosi. Bendžamin dobija šansu da shvati šta to znači biti muškarac...

.

Režija: Skot Maršal

Uloge: Džeremi Piven, Geri Maršal, Deril Sabara

Žanr: komedija

Originalni naslov: Keeping Up with the Steins (2006)

Produkcija: SAD

Malena

Tokom rata, tinejdžer koji pokušava da se pronađe zaljubi se u Malenu, senzualnu ženu koja živi u malom italijanskom gradu malodrađana.

Gospođa Braun

Kada Princ Albert, suprug Kraljice Viktorije, umre, ona nađe utehu u svom vernom slugi, gospodinu Džon Braunu. Međutim, njihova veza donese skandal i nemir...

Let ka suncu

Nakon što izvede opasnu avionsku akciju na paradi, južnokorejski vojni pilot izbačen je iz elitnog tima i prebačen u borbenu jedinicu.

Restauracija

Izbegli lekar kralja Čarlsa Drugog posveti se pomaganju stanovnika Londona koji pate od kuge...

Profesionalac

Sin komuniste i policajca, do juče univerzitetski profesor, pisac, boem, pripadnik beogradske inteligencije i vatreni protivnik Miloševićevog režima, Teodor Teja Kraj je danas direktor jedne velike izdavačke kuće.

Bolje od bekstva

Stamena, Amerikanka jugoslovenskog porekla dolazi prvi put u zemlju svojih predaka da bi učila jezik.