Film

Četvrtak i petak, 22. i 23. jul, u 22:45

Do kraja sveta

Četvrtak i petak, 22. i 23. jul, u 22:45 - Film čija je radnja smeštena u budućnost, kraj milenijuma, 1999. godine.

Do kraja sveta
foto: prva.rs

Indijski nuklearni satelit preti da će se srušiti na zemlju, što dovodi do masovne histerije ljudi koji pokušavaju da pobegnu i izbegnu predstojeću katastrofu.
Napetost i panika, skorog smaka sveta, kao da ne dotiču Kler. Ona se, sa svojim automobilom, sudara sa pljačkašima banke, koji joj nude određeni iznos ukoliko im ostatak novca prenese u Pariz. Na putu sreće misterioznog Trevora, kome pomaže da umakne čoveku koji ga proganja. Kada joj Trevor ukrade novac i pobegne, Kler kreće za njim. Njena opsesivna potraga za Trevorom, vodi je preko različitih gradova i kontinenata. Stižu do Australije, gde saznajemo da Trevora traže zbog posebnog uređaja koji poseduje. To je mašina koja može da beleži slike, koje mogu da vide slepi, ali i da vrši snimanje snova. Avantura u kojoj su Kler i Trevor, njihova stalna “igra mačke i miša”, dovodi do njihovog emotivnog zbližavanja. 

Režija: Vim Venders 

Uloge: Vilijam Hart, Solveg Domartin, Pietro Falkone 

Originalni naslov: Until the End of the World (1991)

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3