Državni udar? "Opasnost je jasna" VIDEO

Bivši agent FSB-a i ruski vojni bloger Igor Girkin, optužio je osnivača grupe Vagner Jevgenija Prigožina za planiranje državnog udara i pobunu u Kremlju.

Izvor: B92, index.hr
Pošaljite komentar
  1. Istina je negde tamo. U nekim dronjcima...
    (milutin, 28. maj 2023 19:22)

    # Link komentara

  2. Apsolutne lazi,ali velika igra!
    (vukbg, 28. maj 2023 19:19)

    # Link komentara

  3. Ne treba otpisivati ni Kadirova. Kadirov doduše nije stvorio armiju kakvu je želeo, ali ima verne sledbenike i bazu u Čečeniji. Prigožin u svemu zavisi od Putina i može i sam brzo da bude eliminisan. Niko od pretendenata na kremaljski presto se zapravo ne boji Putina, nego jedni drugih. Putina niko više ne bi ni branio, ali svi bi bili protiv one hijene koja prva zarije zube u lešinu. Putinu jedino od vojske ne preti nikakva opasnost. Ne bi ga branili, ali neće ga ni svrgavati. Dugogodišnja negativna selekcija i čistka koja traje koliko i rat je obavilo svoje. I novi postavljeni oficiri znaju da će odleteti brzo kako su i doleteli. Putin im deli ordenje ko Toma Grobar nekada, ali pare idu uvek nekome drugom.
    Vlast u Kremlju može da uzme bukvalno svaki tajkun sa privatnom vojskom, ali šta će onda? I najgluplji od njih dobro zna da šta god da pokuša, može da pokuša samo jednom.

    Putin vlada strahom kog je sam stvorio, zato ga je i stvarao.
    (CATAPA, 28. maj 2023 18:37)

    # Link komentara

  4. Prigožinu ne preporučujem da pije čaj, hoda blizu balkona i da spava u patikama.
    (lgor, 28. maj 2023 17:18)

    # Link komentara

  5. Hm, Prigozin nije proputinovac. Po ovim prvosrbijancima koji vole rusiju, pardon, Putina, vise nego mamu rodjenu, ni Prigozin nije dovoljno dobar Rus.
    (u kandzama kgb-a, 28. maj 2023 16:59)

    # Link komentara

  6. Ko poznaje rusku istoriju, nije iznenađen ....
    (Posmatrač, 28. maj 2023 16:57)

    # Link komentara