RADNIM DANIMA U 22:15

Pogrešan čovek

Radnim danima u 22:15 - Dramska priča o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost.

foto: prva.rs
foto: prva.rs

Pratimo priču majke šesnaestogodišnje tinejdžerke, koja mora da savlada svoj najveći strah i traumu da bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem svoje ćerke, čovekom za kojeg veruje da ju je silovao pre 16 godina. On je sada jedini koji može da spase život njenom detetu.
Zoe je tinejdžerka, buntovnica, puna života, smrtno je bolesna i potrebna joj je transplantacija. Od trudnoće i Zoinog rađanja, njena majka Lea nikome nije rekla ko je zapravo Zoin otac. Svih ovih godina pokušavala je da zaboravi svoju najveću traumu i čoveka koji je odgovoran za to i koji ju je napastvovao pre 16 godina. Njena mržnja prema njemu je duboka i iskrena, nikada se nije potpuno oporavila od te noći ali ovaj put nema izbora, on je jedini koji može da donira organ i spasi bolesnu devojčicu. Ali, kako život uvek piše nepredvidlve priče, tako će i Leina potraga za ocem deteta pokazati da svaka priča ima dve strane...
Glavna radnja isprepletena je i drugim zanimljivim likovima i događajima. Upoznajemo starijeg brata Crnog, Mihajla (Petar Benčina) koji je uspešan poslovni čovek, i njegovu suprugu, lepuškastu Dijanu (Bojana Stefanović), prvu ljubav brata Crnog, ali i Vena (Roko Sikavica) - ludo zaljubljenog Zoinog dečka, njegove roditelje Zlatka i Katarinu. Tu je i Leina, verna prijateljica Marina, zatim doktor Mišetić koji leče Zoe...

Režija: Kristijan Milić, Goran Rukavina, Ivan Pavličić, Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Neboja Radosavljević Čupko
Uloge: Ivana Roščić, Emir Ćatović, Dora Dimić Rakar, Bojana Stefanović, Petar Benčina, Marko Nikolić, Gorica Popović, Dara Džokić, Dražen Čuček, Branislav Lečić, Predrag Bjelac, Roko Sikavica, Bojana Gregorić…

Brusko

Radnim danima u 18:45 - Ahil je mladić sa Kipra koji se zaljubljuje u Melinu, devojku sa Krita.

Nemoj da zvocaš

Pratimo probleme zajedničkog života kroz tri para: mladog koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog koji je usred "krize srednjih godina" i zrelog koji deli dobro i zlo već 45 godina.

Dođi juče

Radnim danima u 19:45 - Centralna tema ove savremene priče je sedamdesetogodišnjak, izuzetno bogat i vispren i duhovit čovek, takozvani tajkun Krsto Karamančić.

Porodične tajne

Od petka, 29. oktobra, radnim danima u 19:45 - Koliko tajni se krije u našem najbližem okruženju? Da li smo svesni svega što se dešava oko nas i koliko smo zapravo spremni da se suočimo sa istinom?