Radnim danima u 20:30

Nemoj da zvocaš

Pratimo probleme zajedničkog života kroz tri para: mladog koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog koji je usred "krize srednjih godina" i zrelog koji deli dobro i zlo već 45 godina.

Izvor: prva.rs
Izvor: prva.rs

Najzreliji par, Simka i Bata, su bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno pod parolom "ko se voli, taj se bije". Sredovečni bračni par provincijalaca, Marina i Ilija, upravo su iz Beograda ispratili sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostali sami negde između sreće i panike. Najmlađi par su Nina i Boki. Pošto je Boki ostao bez posla i novca za samostalni život, njih dvoje započinju svoj zajednički život...

Režija: Jelena Tvrdišić, Slobodan Skerlić, Marko Manojlović

Uloge: Jelisaveta Seka Sablić, Boro Stjepanović, Milena Vasić, Ljubomir Bandović, Milena Živanović, Uroš Jakovljevič

Žanr: komedija

Originalni naslov i produkcija: Nemoj da zvocaš (2016), Srbija

Pogrešan čovek

Radnim danima u 22:15 - Dramska priča o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost.

Brusko

Radnim danima u 18:45 - Ahil je mladić sa Kipra koji se zaljubljuje u Melinu, devojku sa Krita.

Dođi juče

Radnim danima u 19:45 - Centralna tema ove savremene priče je sedamdesetogodišnjak, izuzetno bogat i vispren i duhovit čovek, takozvani tajkun Krsto Karamančić.

Porodične tajne

Od petka, 29. oktobra, radnim danima u 19:45 - Koliko tajni se krije u našem najbližem okruženju? Da li smo svesni svega što se dešava oko nas i koliko smo zapravo spremni da se suočimo sa istinom?