Od petka, 17. novembra, radnim danima u 22:15

Pevaj, brate

Komedija koja se bavi svetom pop i rok muzike, pevačima i muzičarima koji pokušavaju da pronađu sebe u okruženju kojim dominira folk.

.

Propali metalac Fajta, hiphoper U-Džejl i pop pevač Marijan, trojica su izuzetno različitih muzičara. Svaki od njih, na svoj način, pokušava da uspe u zemlji koja nema ni muzičku scenu, ni muzičku industriju, samo jedno veliko more talenata i antitalenata. Spojio ih je Fajtin studio i - beznađe. Fajti, propalom rokeru, diskutabilno uspešnom muzičkom producentu i sjajnom toncu, preko je potreban novac, što zbog gole egzistencije, što zbog pritiska koji na njega vrši njegova supruga, jer želi da rodi bebu. Marijan i U-Džejl pokušavaju da snime kakav-takav projekat kod Fajte, i naravno sukobljavaju se oko termina za snimanje. Fajta pokušava da ih pomiri, svestan da mora nekako da im uzme novac jer mu gazdarica stana, Silvana, diše za vratom zbog neplaćene kirije. Za divno čudo, to mu uspeva. Svađajući se oko termina, muzike i pogleda na svet, U-Džejl i Marijan stvaraju nešto novo, "krpeći" međusobno svoje problematične talente. Kombinacija predstavlja neku sumanutu verziju epskog narodnog hip-hopa sa primesama pop refrena, i Fajta u tome vidi moguću zaradu. Ali, i ne samo zaradu, on vidi mogućnost da se, zajedno sa njima, probije na estradu uz nešto sasvim novo. Tako nastaje ideja o projektu Zelena Grana...

.

Uloge: Andrija Milošević, Milan Kalinić, Milan Vasić

Žanr: komedija

Originalni naslov: Pevaj, brate (2011-2013)

Produkcija: Srbija

Mala supruga

Inspirisana motivima istoimenog romana naše proslavljene spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam.

Tate

Srpski rimejk popularne argentinske telenovele

Dođi juče

Centralna figura ove savremene priče je sedamdesetogodišnjak, izuzetno bogat, inače vispren i duhovit čovek, takozvani tajkun Krsto Karamančić.